Македонското девойче стресна приятелите си в Къщата!

Хубавата Райна направо втрещи съквартирантите в Къщата на Биг Брадър ол Старс днес, когато в изблик на откровеност им призна нещо наистина шокиращо. Тя се бе отдала на сладки приказки с Черната Златка и чаровния Финдо, а темата на разговора бе любовта.

Тъкмо Злати обясняваше колко много обича любимия си Миро и Райна взе думата. Певицата сподели съвсем сериозно на приятелите си, че не само не ще да се омъжва никога, но и не смята да има повече връзки с мъже. Пилето бе категорично в коментара си, че мъжете не стават и не желае да чуе за отношения с някой от тях. Оставала сама!

RainaДумите й леко шокираха Златка, която моментално се замисли дали певицата не е намислила да "обърне пържолата" подобно на колежката си Люси Дяковска.

Райна не отговори на зародилия се въпрос, но за сметка на това Финдо я подкрепи като се съгласи с нея, че в днешния век е особено сложно да срещнеш читав човек, било то мъж или жена.

Припомняме, че най-дългата връзка на Райна беше с певеца Константин. Двамата бяха лудо влюбени в продължение на няколко години, но накрая се изчерпаха и поеха в противоположни посоки, а Коцето се ожени за Надя, която го дари с дъщеричка.

След него Райна имаше още 1-2 краткотрайни афери, но дотам.