Не е вярно, че тя е бременна от Георги!

Златка Райкова чака бебе - новината се превърна в хита на сезона тези дни, след като самата блондинка я оповести публично пред съквартирантите в къщата на Вип Брадър. А медиите дори заговориха за пищната сватба, която Големият брат ще вдигне в чест на влюбените.

Това обаче се оказа абсолютна лъжа. Златка се подигра и със съквартирантите, и с феновете си, защото тя изобщо не е бременна. Всичко е било откровена глупост, изречена под давлението на самия Биг Брадър като част от новата мисия на съквартирантите "Чувам гласове", разкри вестник "Всеки ден".

Шефът на къщата в лицето на Биг Брадър нашепнал на Русата Златка да разтръби пред съквартирантите, че чака дете от гаджето си - ММА бореца Георги Валентинов. Припомняме, че само преди седмица той също стана част от голямото семейство във формата.

zlatka_raikova_vip_brotherЗлати изръси лъжата, а всички се хвърлиха да й честитят и целуват. Потребители във Фейсбук обаче са категорични, че това надхвърля границите на допустимото, защото има неща, с които майтап не бива. Като най-святото в живота на една жена, а именно бъдещото й дете.

Лъжата не се прие добре и сред феновете на Русата Златка, които я съветват да не си играе и да не предизвиква съдбата така нагло.