Този сезон ще надмине очакванията и на най-смелите

Настоящият сезон на шоуто Биг Брадър Ол Старс обещава да задмине и най-смелите очаквания на почитателите си. А именно с огромните порции диви и необуздани скандали, които ще доведат дори до ръкопашни схватки.

Първата потърпевша се оказва русокосата красавица Златка Райкова, която ще се прости със скъпите си екстеншъни. Да ги оскубят директно от главата й се заканиха аверите Джийсън Брад Люис и "КЪрибското тяло" в лицето на мургавата Пенка. За всички е ясно, че и двамата просто не понасят хубавата блондинка, която по думите им, се изживявала като нещо повече от тях.

Брад Люис вече два поредни дни изтимаро краде гримовете, козметиката и дрехите на Златка, но явно това не е достатъчно за него и приятелката му.

big_bradarДвамата споделиха пред няколко от останалите съквартиранти, че пъкленият им план включва да свалят "косата" от главата на Райкова, пък било то доброволно или със сила. Като съдим по суетата на красавицата обаче, скубането обещава да бъде жестоко, а тя едва ли ще стои със скръстени ръце.

Какво ще се случи с растителността върху главата й предстои да видим в днешния епизод на риалитито, който отново е гарниран със стабилна порция неприязън, кавги и интриги.