Предложение за брак след девет месеца познанство и солидна подготовка върна вярата в романтиката на българина

Предложение за брак месец преди Коледа, дело на едно (не)обикновено момче от Пловдив, накара младите дами да повярват във въображението на българския мъж.

Теодора Кидикова от Града на тепетата със сигурност е за завиждане сред приятелките си. Модерните момичета копнеят за любов и романтика, но твърде рядко и много трудно ги срещат. Червенокосото момиче обаче е сред малцината избрани, която получи и двете, макар да е на крехките 23 години, научи kliuki.bg.

Нейният приятел Юлиян, с когото са заедно от девет месеца, е посветил последните три от тях на най-голямата конспирация в живота си. Организирал е десетки актьори, които да му помогнат да направи такова смайващо предложение за брак, че да получи заветното „Да!”.

Младежът е на възрастта на избраницата си, разказват от trafficnews.bg, но вече знае, че това е жената, с която иска да остарее. Запознали се като всички останали – на парти, организирано от сестрата на Теди. Вече живеят заедно. Предложение за брак изуми нета Юли е включил в заговора най-близките приятели на момичето, музиканти, актьори и роднини. Завел я на специален ресторант на Главната улица в Пловдив, но в един момент се оплакал. Почувствал се зле и я помоли да намерят аптека. Останалото е музика, танци и много развълнувани хора. predlojenie Теодора щастливо сподели в социалната мрежа: „Емоция, емоция... Никога не съм си представяла, че ще получа такова мащабно предложение. Благодаря на всички които дойдоха.НЕВЕРОЯТНООО”.

Видеото вече е гледано от хиляди в интернет – пространството. Излъчиха го и в централната емисия новини. Мъжете във форумите, разбира се, се правят на оттегчени и се съмняват в силата на чувствата им. Жените намират цялата „акция” за романтична и красива, но смятат влюбените за прекалено млади. Едно обаче няма как да отрекат. Малцина имат такива въображение и смелост, за да направят подобно предложение за брак: