Глупава ли е Лияна, за да не разбере, че лъжата й ще лъсне?!

Глупава ли е Лияна? Този въпрос си задават всички, че дори и феновете й днес, когато наяве лъсна бруталната лъжа, която певицата изрече директно в ефир. Това стана преди месеци, когато Лияна участваше в благотворителната игра на Вип Брадър и сайта Продавалник.ком.

Там всеки от известните съквартиранти трябваше да продаде на търг своя любима вещ, а парите за нея да отидат за благотворителност.

lianaТака и стана, всеки заложи нещо свое и заредено с много положителна енергия. За Лияна това бяха чифт обеци, подарък от дъщеря й. Певицата с охота ги заложи за продан и неколкократно пожела на този, който ги купи, цялото щастие на света.

Да, бе, да!... Какво стана после обаче? Очевидно е, че "щастливец" няма, или ако има, то това е самата Лияна, тъй като тя така и не се е разделила с обеците си, пише Хотарена.нет.

Певицата направи огромен гаф като преди няколко дни се появи в директно предаване на "Здравей, България" със същите обеци. Явно вече бе забравила за продажбата и "подаръка" си към почитателите, и се накипри с бижуто.

Зорките очи на зрителите обаче не останаха слепи за измамата и във форумите моментално заваляха гневни обвинения и коментари по адрес на "благородната и честна душа" на изпълнителката.