Прелестната Нанси Карабойчева сияе от красота, но най-вече от щастие

Прелестната Мис България 2013 Нанси Карабойчева разби стотици сърца на известни и неизвестни обожатели. Хубавицата от село Юнаците е една от най-удачните попадения в избора на красавица на България през годините. И не само поради великолепния си външен вид, но и заради огромната си душа.

Момичето доказа, че е напълно естествено и непринудено - нещо рядко срещано, когато си под светлините на прожекторите. Въпреки че цяла България е в краката й, Нанси не се промени и за миг. Тя остава все същото свежо и лъчезарно девойче, което е отдадено изцяло на своя приятел.

В пълен контраст с досегашните ни короновани красавици, Нанси не побърза да се вкопчи в поредното богаташко синче или заможен чичко. Гаджето й е напълно непознато за общата аудитория, но тя е щастлива и влюбена.

nansiВчера тя за сетен път доказа чувствата си като публикува снимки от Шипка в социалната мрежа. Двамата с любимия й си направили спонтанна екскурзия до върха, а красноречивият фотос изразява любовта им по-добре от всякакви думи.

"Прелестни сте! Цяла България ви се радва. Останете винаги заедно и евала на Нанси, че не се възгордя от славата", пишат потребители в интернет. Ето защо сладураната от Юнаците е най-достойната ни миска.