Подобно нещо не се е случвало до момента в риалитито!

Същински крах е на път да се разрази в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, след като един от съквартирантите пожела да напусне шоуто часове преди елиминациите утре вечер. Чашата преля за най-красивата жена във формата в лицето на Златка Райкова, която настоява да си тръгне скоропостижно.

Това не е поредният каприз на хубавата Злати, а съвсем нормална реакция, като се има предвид тормозът, на който я подложиха коварните Джийсън Брад Люис и мургавата Пенка.

Всички знаем, че Райкова понесе стоически факта, че Джийсън открадна гримовете и част от дрехите й. Но, когато вчера той жестоко заби нож в снимката на гаджето й Георги, Райкова не издържа.

kanchevТя вече не молеше, а настояваше да си отиде от Къщата, където нервите й са скъсани. Злобата и омразата на Пенка и Джийсън продължават да остават необясними, както за останалите съквартиранти, така и за самите зрители.

Защото за пръв път от сума време, Златка Райкова се държи озадачаващо нормално и прилично, и по никакъв начин не провокира подобен изблик на агресия към себе си.

Още утре предстои да разберем какво ще се договори тя с Големия брат и дали елиминаците няма да преминат с един човек по-малко.