Преслава бе една от певиците, които доскоро не бяха „посегнали“ на себе си

Нещата се измениха коренно, когато тя стана половинка на селския бизнесмен Павел Лазаров. Дали заради него, дали защото всичките й колежки са „прехласнати“ по пластичните корекции, но и Преси лудна по тях.

Само че вече тези пластични интервенции по-скоро се „гаврят“ с нея, убедени са зрителите от снощния лаф на „Като две капки вода“. Там камерите „пипнаха“ Преслава и я показаха в светлина, която никак не е приятна и не беше благосклонна към певицата.

Защото в мрежата може да използваш десетки хитринки с фотошоп и програмки да се разкрасиш, но на живо това е невъзможно. Заради истинската си визия Преслава си навлече гнева на публиката, от някои от които може да ти се завие свят. Те не бяха никак ласкави към любимата певица, а буквално са шокиращи.

„Преслава, престани, така си залитнала по тези пластични корекции, че си заприличала на маймуна“, „Вместо да се подобряваш, ти изглеждат откровено доста зле“, „Повече не лягай под ножа, защото може да си докараш обратния ефект“, са само част от критиките към Преси заради пристрастеността й към хирургическите намеси по лицето си.

Източник: Crimesbg.com