Чалгаджийката Мария ще готви тази вечер в "Черешката на тортата", а зрителите вече я погнаха. Всъщност те са я подкарали още от началото на предаването тази седмица като масово коментират и питат продукцията що дири Отварачката в тази компания?!

"Абе, хора, вие луди ли сте да я каните и то сред тези интелигентни и възпитани участници?! Че Марчето е като звънче на свинче там. Вчера пита как били "чааветата"- сериозно ли?! Тя от циганската махала не може да излезе, вие в праймтайма я бутате. Смях!", пишат потребители в мрежата.

Днес Мария ще готви заедно с щерка си Марая, която "добре е възпитала" да се чекне разсъблечена като нея, но по всичко личи, че ще готвят и сервират в ресторант. Зрители питат защо не си покаже чалгарката дома, нали е супер ВИП?!

Най-голям смях обаче предизвика предложението на един от потребителите, който даде идея на Мария, за да обере точките. "Истинската "черешка" на всички торти ще бъде Миро Дзвера да влезе накрая и да те набие. Помисли си, Марче, ще удариш рейтинга в тавана", кодоши се майтапчията.

Тепърва ще видим дали Мирослав Соколов изобщо ще се появи в картинката и как ще се представи Мара на вечерята.

Източник: Crimesbg.com