Първо говори, а после мисли (ако мисли). Това показа за енти път чалга дивата Мария, коментират зрители в нета. Певачката, която скоро чукна 41 години и би трябвало да е вече с акъла си, блесна с поредната порция безумни лични откровения за брака си с Мирослав Соколов.

Марчето заяви с ей такава широка усмивка, че видиш ли, нейният Миро Дзвера бил истински "дзвер" на пътя. И шофирал скъпите си коли със скоростта на ракета. А децата им много се радвали и пляскали с мънички ръчички на тези преживявания...

Е, на това ако не кажем не тъпотия, а безотговорност и откровена простотия, здраве! Потребители изригнаха и призоваха КАТ да се самосезира и внимателно да следи какви ги върши мъжът на Мария по пътища и магистрали.

"Защото заради такива селянджъри като вас, невинни хора може да го отнесат. Срамота! И не ти е неудобно да се хвалиш пред всички", гневят се в нета. А Мария дори споделя, че това било особено мъжкарска черта у Мирослав, която я влудявала (сещате се в какъв план)...

"Първо като ме качи и наду скоростта, се залепих за тавана, не смеех да шавна. Но после свикнах и вече ми е кеф, забавляваме се", чурулика Мара Отварачката.