Певицата е притеснена, споделят нейни приятели!

Само дни след като излезе от къщата на Биг Брадър, фолк певицата Райна не успя да си отдъхне, а получи поредния удар. Нейни познати довериха, че тя е много притеснена, макар да се опитва да го играе твърда и силна. Защото, колкото и да държи на здравия разум, Пилето било суеверно.

А причина за страха й са магиите, с които се занимава бившата жена на Финдо. Самият той разкри в ефир, че екс-благоверната му е правила лична магия, подхвърляйки в дома му карта за игра девятка пика, както и бивни на прасе. Лютата ревност на бившата не знаела мяра и тя била готова да тръгне срещу всеки, който хвърли око на фитнес инструктора.

rainaНо докато тревогите на Финдо по въпроса се изчерпват само с мисълта за сигурността на настоящата му любов Теодора, то тези на Райна тепърва ескалират. Македонката се изплашила сериозно, тъй като никога не е крила чувствата си към Станислав Илиев. Тя ги демонстрира пред съквартирантите в Къщата и открито ги декларира пред самия Биг Брадър.

А и "услужливи приятели" веднага побързали да я уведомят, че заплахата към нея сигурно е отправена още по време на шоуто, докато злата жена на Финдо е наблюдавала всичко пред екрана.

Затова инатливата по принцип девойка е решила да вземе извънредни предпазни мерки, за да се защити от евентуално посегателство върху аурата си.

"И без това не й върви в любовта. Сега съвсем се стресира да не би жената на Финдо още повече да обърка живота й", споделят запознати.