Жената на Брус Уилис разкри ужасяващи подробности за съпруга си

45-годишната Ема Хеминг Уилис призна за влошеното здравословно състояние на големия актьор.

Това тя направи в телевизионно предаване. Пред водещата съпругата на холивудската знаменитост заяви, че той вече не я познава.

Тя обясни, че вече се е убедила, че болестта на мъжа й наистина е семейна болест, защото в нея участва не само болния, но и цялото семейство.

А заболяването на Брус Уилис  определи като „проклятие и благословия“.

„Поне сега, със сигурност, знаем каква е диагнозата на Брус. Беше истинско мъчение да обикаляме с години по лекарски кабинети, без докторите да разберат какво става в главата му“, обясни тя.

Ема Хеминг Уилис дори е заменила думата болногледачка, каквато всъщност вече е за мъжа си с по-ласкавото определение „партньор, който се грижи“. По думите й болестта на Брус е и благословия. Защото той научил индиректно двете им дъщери-Мейбъл и Евелин на любов, грижи и отговорности.

„Болестта на татко им ги научи на много неща. И това са любов, грижа, което наистина е много красиво. И е лъч светлина в тъгата“, доволна е съпругата на холивудската знаменитост.

Семейството на актьора обяви миналата година оттеглянето му от филмовата му кариера, заради проблеми с говора. След като състоянието му е прогресирало, той е бил диагностициран с деменция.

Източник: Лупа.бг