Какво е това - жена ли е, клоун ли е, карикатура ли е?! Въпросът е на потребители, зърнали една от последните снимки на Мария, на която тя е щракната в гръб, с обърната в профил глава.

Далеч по-добре би било да не се обръща, защото това, което виждаме като физиономия, е далеч от всички представи за красиво и естетично. Мара Отварачката винаги е имала джуки ала "целунала горещ котлон", но този път се е оляла.

Жена или клоун: Мария ужаси с лице - карикатура, криви крака и... (ПЛАШЕЩИ СНИМКИ)

Забележете горната й устна и сами ще видите какво имаме предвид, не е нужно да се коментира дори. Гледката е плашеща, но Мария не само се харесва, но и възнамерява да си слага още хиалурон, за да изглеждала млада. Нищо, че изглежда не млада, а страшна, но... вкусове.

Другото, което бие на очи, са болезнено слабите й и откровено криви крачета, които кадърът още повече подчертава. Ясно е, че отдавна Мария е спряла да се храни адекватно и тялото й е като на недоразвито детенце - да се чудиш как Миро Дзвера е прегръща, без да я скърши.

Всъщност той май вече не я прегръща, защото след поредният скандал и побой двамата се парясаха и досега Марчето не е пускала нищо за "помирение". Не че ако реши отново да се помири с бияча си, ще е за пример, разбира се...