Мария или Мара Отварачката този път нагледно показа и доказа, че е меркантилна женичка, готова да се превърне в боксова круша на мъжа си за пари. И две-три златни гривнички, които й подхвърля между крошетата...

Няма такава излагация и жалкарска работа, но... факт. Мария и Мирослав Соколов бяха спипани заедно вчера и снимките говорят достатъчно. Да, още преди дни стана ясно, че певицата се е върнала при бияча си, който пък й върнал скъпите дрънкулки от Картие, но нямаше нагледни доказателства. Е, вече има - ето ги!

Жалкарска работа: Мария доказа, че за пари е готова да е боксова круша! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ с Миро от вчера)

Чалгарката излезе от сградата, в която живее и се качи в лъскавия джип на Миро, който наскоро беше обявил, че двамата щели да бъдат заедно на празниците.

Жалкарска работа: Мария доказа, че за пари е готова да е боксова круша! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ с Миро от вчера) - Снимка 2

Близки и дори фенове на Мария останаха сащисани и заявиха, че не вярват на очите си, но това е положението. Явно дори жестокият побой, заради който Миро Дзвера беше закопчан и вкаран в ареста, не са достатъчна причина за Мария да го зареже.

"Какво говори това? За любов ли?! Дръжки! Това говори, че Марчето е от жените, които за "царски палати", удобства, тузарски коли и парцалки са готови да пълзят и да ходят със синини. Толкова е срамно и лишено от достойнство, че думите са напълно излишни", коментират в нета.