Мария се превърна в лъжливото овчарче

А казаното от нея едва ли повече ще се приема от феновете й като истина. „Любовта“ на миньончето на поп фолка и Мирослав Соколов, известен като Миро Дзвера, задмина сладникавите сапунки.

Къса памет ли мисли, че имат хората или самата Мария вече я пере деменцията, ама тя отново се върна при Миро. А се кълнеше, че връщане назад няма и вече е подала молбата за развод.

Певицата се е прибрала при Миро още преди няколко седмици. И то само месец  след като лихваря я унижи публично, като се показа в мрежата как купонясва и прави туй-онуй с други жени.

„Край! Подавам молба за развод и  повече връщане назад няма! Той се о@ка, без никакво извинение. Изтекоха негови снимки с други жени откъде ли не.

И преди имах информация от сто места ,че ми кръшка и спи с други. Само се извинявам на дъщеря си Марая, че последните три години и половина стана свидетел на какви ли не неща, които й причиних.

Отчитам го като грешка и повече няма да се върна при Миро“, кълнеше се Мара Отварачката  и хвърляше огън  и жупел по съпруг номер три.

Е, не издържа. В началото тя искала да се крият, че са се сдобрили. Но тези дни двамата бяха забеляни на рожден ден на авер на Мирослав. А певачката изглеждаше щастлива и влюбена.

„Ами огладня и пак изприпка при Миро. Бий я, не я бий, няма кариера, няма пари, па е свикнала на лукс и на скъпи дрешки. Ще търпи всичко и няма да го остави“, коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com