Продуцентите решиха да обърнат изцяло схемата на шоуто!

Любимият на милиони българи формат Биг Брадър няма да ни кара да го чакаме чак до следващата есен. Продуцентите на шоуто сензационно решиха да направят нов сезон още през пролетта, съобщава известен столичен всекидневник.

Не се упоменава кое е продуктувало продуцентското решение, но слуховете тръбят, че целта е шоуто да изчисти името си, което доста се поопетни след скандалите в отминалия сезон. Тогава победата на Златка Димитрова в Биг Брадър ол Старс ядоса хиляди хора, които се отрекоха от шоуто, чиито реален победител според тях трябваше да бъде Лео Бианки.

niki-kynchevТази и много други несъответствия накараха екипа на предаването да стори така, че да върне рейтинга си обратно.

Точно затова участниците в пролетния сезон на формата няма да бъдат известни лица, а напълно обикновени граждани, каквито Биг Брадър не е виждал от 2008 година насам.

Скоро ще бъдат оповестени и кастингите за участие в шоуто, а както винаги ще се търсят колоритни и интересни персони, гарантиращи гледаемост от населението.

Виповете явно се изтъркаха, затова всеки, който иска да добие малко популярност, може да отиде на подбора за бъдещите съквартиранти и с повечко късмет, да се нанесе в Къщата. Гарантирано е, че иновациите в нея ще са големи.