Преди дни се заговори, че Светлана Гущерова чака пето дете от съпруга си Християн Гущеров, а повод за това беше снимката, на която и двамата нежно са сложили ръце върху корема й.

Е, не, бременност няма, поне засега, и това показа самата плеймейтка. Тя пусна няколко свои нови снимки край брега на морето, за да покаже в натура тялото си и да опровергае слуховете, че е като майка зайкиня - раждаща на конвейер.

Светлето позира по бански, но това беше най-голямата й грешка. Сами виждате защо и едва ли е нужен коментар, но все пак... Гущерова се е превърнала буквално в живи мощи и ако не е силиконът в пазвата й, ще замяза съвсем на сомалийче. При все, че не е африканско гладно дете обаче, от самолет се вижда, че тази жена има сериозно хранително разстройство.

Да, Светлана винаги е била слаба, но такова чудо не бяхме виждали никога. Та тя тежи сигурно 35 килограма мокра, а ако извадим и силикона, ще стане хептен страшно.

Потребители са убедени, че съпругата на Мечо Християн страда от анорексия, но докато сама не го признае пред себе си, нещата няма как да се подобрят, напротив.

Източник: Crimesbg.com