Шеф Иван Манчев се видя в чудо

Топ готвачът бил в ступор, защото Ива Бека се изнесла от общото им жилище. Бизнес дамата и последната му голяма любов преди това му вдигнала чутовен скандал.

Брокерката била бясна, че любимия й дал плакета на певицата Петя Буюклиева. Тя го обвинила, че той се захласнал по чара й затова й дал наградата в „Черешката на тортата“.

„Ама тази жена през цялото време вдигаше скандали, клюкарише, вечно недоволстваше и съскаше срещу останалите гости, ти на нея даде плакета.

Имаше много по-достойни в предаването, които заслужаваха да получат наградата. А ти на нея, сигурно си залитнал, защото тя те е омаяла с лиготиите и мазните си приказки“, беснеела Ива Бека.

Ошашавен, Иван Манчев се опитал да я обясни, че било невъзможно да не го направи, защото тя получила най-много точки. Петя Буюклиева събра целия комплект от точки-40, защото не даде на никой от участниците целия сбор от точки.

Обаче Ива Бека си внушила, че Манчев и Петя Буюклиева флиртували и затова той й дал наградата. Майсторът на тиганите се раздели със законната си съпруга, от която има две деца, заради следващата си приятелка Цветомила.

Но след като и тя го дари с дете, почти веднага я заразя. Въпреки че от доста време са заедно, Ива Бека не била на сто процента сигурна в неговата вярност. И затова го напуснала, а готвача изпаднал в ужас, че може да я загуби.

Източник: Crimesbg.com