Силно огорчена от Евгени Генчев напусна предаването "Ергенът" Микаела. Хубавичката Мика от Банско, която през цялото време го раздаваше кротка и мила, впоследствие си показа рогата и се оказа дори по-обидена от финалистката Елена.

Както знаем, откакто е напуснала предаването, натирена от пианиста преди Елена и Валерия Георгиева, Мика не пропуска да захапе я Генчо, я Вал. Нещо повече - тя в прав текст бе написала в Инстаграма си, че Валерия е едва ли не злото в човешки облик, пък и била сива и безчувствена... Как да си обясним това, освен като реакция на една пренебрегната и обидена жена?!

Днес обаче Микаела твърди, че е срещнала истинската си любов и пита ехидно Генчев дали той все още може да се похвали със същото. Въпросът явно се дължи на сложните отношения между Евгени и Валерия, както и последвалата им скандална раздяла.

"Аз съм ти благодарна" - заяви Мика към Евгени - "Благодарна съм, защото покрай теб срещнах любовта и то онази, истинската, която не може да си тръгне от теб. Защото тази любов е любовта към самия себе си. Научих се да се обичам, научих се да се ценя и да знам какво искам, какви хора да допускам и какви не, до себе си", леко патетично нарежда Микаела.

Едно обаче е ясно от това многословие и то е, че не - тя все още не е намерила мъж в живота си и е в процес на търсене.