Отдавна сме наясно, че фолкаджийките не блестят с интелект (изключение прави Ивана и може би още една-две, за които не се сещаме), но някои направо къртят от тъпотия и елементарност. Дотолкова, че не вдяват какво им се говори несреща, камо ли да схванат сарказъм по свой адрес, колкото и очебиен да е той.

Днес това демонстрира Мария, която показа две мозъчни клетки, според коментарите на зрителите. Певачката бе включена за кратко интервю с Гала от морето, където била с мъжа си бияч - Миро Дзвера. Но не, темата сега не е това, че отново се е върнала при него пълзешком, за да не изтърве парите - това отдавна не е новина...

Темата е за това, че Гала директно я иронизира, но Мара Отварачката не захапа. Водещата я попита в прав текст дали изобщо някога яде нещо в живота си, натъртвайки на това, че тялото на Мария прилича на това на сомалийско детенце.

Разбира се, Мара не схвана и започна да се хвали как можела да яде, каквото си поиска, без да пълнее, но все пак гледала като цяло да спазва здравословното хранене.

"Добре, ама хайде да изядеш една цяла скарида днес, заради мен", не спря да я бъзика Гала, а репортерката й добави и втора скарида от себе си. Марчето пак се стопли и започна да се хили радостно...