Радина Червенова и Коко Каменаров с ренесанс на отношенията си!Телевизионното семейство на

Радина Червенова и Коко Каменаров е прекарало летните месеци на морето. В Синеморец звездата на БНТ има наследствен имот и всяко лято бившият шеф на държавната телевизия и жена му курортуват на метри от морския бряг. [caption id="attachment_451182" align="alignright" width="300"]Радина Червенова Радина Червенова и Коко Каменаров цяло лято на морето[/caption] Двамата решили да скрепят разклатения си брак от разпад с дълга морска ваканция. В началото на август папараците ни забелязаха звездното семейство да се черпи в заведение в близкото до Синеморец село Варвара. Козмпания им правеха Хилда Казасян и Юлиан Вергов.

Няколко месеца Коко и Радина живееха разделени, като бохемът дори се бе изнесъл от дома им, за да живее с Михаела Калайджиева – сестра близначка на Гергана Паси.

Наранената Радина, която току-що се бе преборила с рак на гърдата се отдалечи чак в Швейцария при дъщеря си Десислава. През май Червенова реши да прости изневярата и прибра обратно в дома им неверния Коко. Тази година с тях били и децата им. Доскоро домът им в столичния квартал „Лозенец” бе опустял, тъй като двете пораснали деца на Радина от първия й брак, както и щерката на Коко от бившата му съпруга Камелия Станчева, бяха излетели от семейното гнездо. Четирите деца в семейството са бяха пръснали по света между Франция, Англия, Швейцария и България. Единствено общото дете на телевизионното семейство – Анастасия, бе в дома им. С Каменаров и легендарната тв говорителка живееше само общото им дете Анастасия. За да борят тъгата по децата, Коко и Радина си взеха куче, което носи странното име Густав III. „Доволни сме, че децата ни могат да избират къде да живеят, да се запознават с други хора, с други култури. Нашето поколение нямаше тази възможност”, признавала е Радина. Пандемията от Ковид-19 обаче принудила емигриралата първородна наследница на Коко – София, да избере да се върне в родината си. Единствено най-голямата дъщеря на Червенова – Деси, останала да живее в Швейцария, където е задомена. Преди 3 години Деси направи баба и дядо Радина и Коко. Макар че прехвърлилата 30-те щерка на Червенова е от първия й брак, тя нарича пастрока си Коко „татко”. Заедно със семейството си Деси живее в Швейцария. Тя била по-привързана към пастрока си, отколкото към родния си баща. Любопитна подробност е, че на личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, Деси е отбелязала като свой баща бившия телевизионер, а не биологичния си създател. Подобно е отношението на Каменаров и към доведения му син Валентин. Младежът е завършил в специалност компютърни науки в елитен университет в Англия и останал да живее там. Започнал работа в голяма компютърна компания в Англия и отдавна се издържал сам. Валентин приемал Коко като свой роден баща и споделял повече с него, отколкото с майка си. След 8 години следване и работа на Острова той също се прибрал в родния си дом. „Един ден се обади и каза: „Виж сега, аз трябваше да натрупам опит, натрупах. Но това не е мястото за живеене на един човек от нашетосемейство. Тука си машина, не усещаш как минава животът ти. Живееш като робот. Няма емоции, няма радост”, споделил синът й, пише вестник Уикенд.