Тя е по-голяма от него с три години, макар да не му личи, защото изглежда твърде мъжествен и е с брада. Турският актьор Емре Йозмен обаче е на 33 години, докато Андреа е с навършени 36 лазарника. Да, възрастта е само цифра и обикновено не е проблем, стига да нямаш наплив от милиони фенки в страната си, а и извън нея. Какъвто е случаят с Емре.

Знаем, че бившата на Кубрат Пулев се запозна с актьора покрай професионални ангажименти и хлътна по него направо над ушите. Двамата бяха заедно и на Нова година, а Андреа не спира да пуска снимки и любовни обяснения към изгората си. Помним, че освен Кобрата, в сърцето й не е имало друг мъж и затова близките й са крайно притеснени.

"Винаги до мен", моли се Андреа! Близките й в шок: Ако и той я зареже, тя ще влезе в лудница! Откачила е по него! (СНИМКИ)

Приятели на певицата разкриха, че семейството й е в шок от тази връзка и само се молят Йозмен да не я зареже. Защото ако това се случи, Андреа щяла да рухне окончателно.

"Психиката й още е нестабилна, що хапчета погълна... След Кубрат дълго време беше развалина, а сега този го гледа все едно е син Божий. Лошото е, че на него му личи, че обича живота, обича и жените. Едва ли ще седи мирен. А изневери ли й, зареже ли я, тя определено може да отиде в лудницата. Затова и семейството й трепери постоянно, дано не се случва това", коментират източниците.

И наистина - дано актьорът оправдае надеждите на Андреа и опровергае страховете на останалите.

Източник: Crimesbg.com