Не ти ли дойде умът навреме, не го чакай! Същото важи и за стила и културата, а очевидно при Мария и трите са в дефицит. Станала на 41 лазарника, с вече голяма дъщеря, Мара Отварачката продължава да се държи като р@згонена и да показва изкуствените си прелести.

Преди часове тя отврати мрежата с г@ли снимки във ваната. На първата се е щракнала сама, а на втората е счела за нужно да вкара и мъжа си Миро, за да покажат на хората как го правят във вана (все едно е чудо невиждано и никой досега не се е сетил за подобна романтика)...

Върхът на пошлостта: Мария показа как с Миро го правят във ваната! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Въпросната вана се намира на Малдивите, където Мара си изпроси от Миро Дзвера да я заведе по случай празника й. Вместо да покаже красотите на това райско кътче обаче, Мария остана вярна на простотията си и показа интимностите си с Мирослав.

Върхът на пошлостта: Мария показа как с Миро го правят във ваната! (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

"Чудничко! Тая заралийка става все по-тъпа и отвратителна с годините. Интересно ми е какво ще реши да ни показва, когато чукне 60-така, примерно. То и леля ни Мадона се е чалдисала отдавна, та се прави на маймуна, ама нали се сещате - Мадона си е Мадона. Докато Марчето за чеп за зеле не става, горката. Да я търпи Мирославчо там, че скоро и мъже няма да може да си намира", коментират потребители.