Мара Отварачката наистина слага край на брака си

Само седем месеца, след каза заветното „да“ на лихваря Мирослав Соколов, двамата се развеждат.

Това е своеобразен рекорд за чалгарката, която отново се завръща на сцената. Това е запазена марка за миньончето, три пъти вече се жени и три пъти се отказва от пеенето. След което отново се завръща, като сега дори се закле, че „повече няма да прави така“.

Този брак е трети за заралийката, но и най-кратък. С Митко Андонов двамата изкараха под пет години, от когото е и единствената й щерка. Него певачката докара почти до фалит.

С бизнесмена Християн Гущеров бракът им продължи три години. Той я изрита,защото Мария му кръшна.

Последваха няколко връзки със семейни мъже, но те не зарязаха съпругите си заради певицата. Тогава на хоризонта се появи Мирослав, известен като Миро Дзвера. Той заряза жена и две деца заради чалгарката.

„Намерих мъжа на своя живот и той се казва Мирослав! Ние няма от какво да се крием!Обичам те по начин, по който не съм правила досега“, написа преди седем месеца певачката.

Но с днешна дата приказката свърши. Раздялата се случила след почивката им в Гърция, от където си дошли набързо. Според някои от версиите Мара Отварачката е изцоцала всичките пари на лихваря . За този кратък период, по почивки и за да задоволява капризите й, той бухнал 800 бона и затънал в борчове.А Мария отново я чака нелеката задача да примами нов съпруг, на когото да „оправи“ парите.

Източник: Уикенд