Да, евтино! Може да си фрашкан с пари и пак да си ужасно евтин. Това за пореден път го показаха и доказаха Мария и Миро Дзвера. Певачката, която отдавна е прочута с меркантилността и простотията си, изби рибата с нова сила като пусна снимки от почивката си с Мирослав в Гърция.

Все едно нищо не е било и все едно Мирослав Соколов не я третира като парцал и не я бие като боксова круша... Потребителите в мрежата не скриха погнусата си от това, което чалгарката показва на младите момичета - че трябва да понасят всичко в живота, дори и да ги третират като боклуци, само и само да живеят охолно и да имат пари.

УНИЗИТЕЛНО И ГРОЗНО: Тези СНИМКИ на Мария и Миро Дзвера отвратиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК)

Мара Отварачката и Миро се щракнаха от весели по-весели в морето като ясно се виждат напълно контрастните им размери. Мария дори бе определена от мнозина като грозно слаба, като анорексичка, докато Соколов зад нея е като биче.

УНИЗИТЕЛНО И ГРОЗНО: Тези СНИМКИ на Мария и Миро Дзвера отвратиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК) - Снимка 2

"Сами се сещайте тоя нерез като й бичи един тукат в сурата, какво става с тая парцалеса и накъде я изхвърля. Ама не, тя го обичала. Ако беше на заплата от 2 бона щеше ли пак да го обичаш, ма?! Толкова си жалка и противна, но най-гадното е, че имаш малки момиченца и ученички, които са ти фенки. Чуден пример им даваш", застреляха я в нета.

УНИЗИТЕЛНО И ГРОЗНО: Тези СНИМКИ на Мария и Миро Дзвера отвратиха мрежата! (ВИЖ ГИ ТУК) - Снимка 3

Мария обаче пет пари не дава и не спира да демонстрира как я "либи" неин Миро. На хората ли се опитва да го докаже всъщност, или на себе си...