Пари ли нямат за храна, или Мария Игнатова му "стапя лагерите" от креватни изпълнения, не е ясно, но Ивайло Цветков - Нойзи е плашещ. Визията му шокира потребителите днес, когато лично той пусна две снимки от почивката си с Мария на морето.

Че Игнатова е слаба, слаба е и това се знае отдавна. Тя не променя килограмите си вече години наред, а и е жена, така че е добре да е нежна и фина. За Нойзи обаче, който е мъж и, както казват, трябва да си тежи на мястото, тези килограми са уникум.

Уникум: Мъжът на Мария Игнатова шокира с живи мощи, станал е мършав като Дони! (СНИМКИ)

Забележете какви са му и ръцете, и краката, и тялото като цяло! Мнозина го определиха като бъдещ двойник на Дони, който отдавна е замязал на мумия от слабост.

Уникум: Мъжът на Мария Игнатова шокира с живи мощи, станал е мършав като Дони! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Стига бе, какви са тези живи мощи при Нойзи?! И той ли откачи по манията за веганство, слънцеядство, нищоядство и каквито и там други простотии да има?! Мария как го харесва такъв?! Я вижте как е замазан бившият й Димитър Рачков, а за още по-предишният Петко Димитров да не говорим - яка бабанка", коментират потребители в нета.

Нойзи действително се е изпил от слабост и ако смята, че така изглежда по-интелигентен и съсредоточен, по-вглъбен в себе си, ще го разочароваме. Не, не изглежда. Просто изглежда като пуснат от Освиенцим.