Мария Игнатова никога не е била толкова глупава в постъпките си. Нещо повече - откакто се омъжи за Ивайло Цветков - Нойзи, тя изглежда и се държи като тотално оглупяла и подчинена на един мъж, който не прави и наполовина това, което тя прави за него.

На всичко отгоре Нойзи се оказа и пияница - ама разбира се - типично е за всеки безделник, правещ се на големия интелектуалец. Такива бол. Нойзи едо нещо не може да свърши в дома и брака им като мъж, но пък му дай да разтяга локуми и да говори с високопарни изрази, които да го представят в "задълбочената и умна" светлина.

Удари дъното: Мария Игнатова се предлага по 5 пъти дневно на Нойзи, за да забрави пиенето! (вместо да го изгони)

Ако не беше до болка влюбена в него, Игнатова отдавна да го е разбрала и да му се е изсмяла, но не. Тя все още го гледа като предано куче, а след изцепката с пияното му шофиране и ареста, решила да се изложи още повече. Близки до семейството им разкриха, че на Марчето й щукнала "брилянтната" идея да накара мъжа си да забрави пиенето със... с*кс.

Започнала да се облича и да се държи по-предизвикателно и да му се "слага" поне по пет пъти дневно. "Тя дори в мрежите вече се пуска "гореща", последно се изтипоса по жартиери в снега. Откачила е по този идиот, но едва ли ще успее да го промени, само ще си пилее енергията на вятъра, докато прогледне", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com