Жана Бергендорф, която се оказа в ареста за хулиганство вчера и може да получи до 5 години затвор, няма нужда от "кафеза", а от лечение. Тя наистина се нуждае от спешна психиатрична помощ, убедени са нейни близки, а и полицаите, които са контактували с нея.

Певицата се изправила пред тях и побесняла започнала да им крещи. "Ти знаеш ли коя съм аз, бе?! Аз съм Ейми Уайнхаус, ако си я чувал, и ще свърша като нея. Тя е вътре в мен, ние сме едно", като подивяла врещяла Жана Бергендорф, за шок на униформените.

Както знаем, тя и неин приятел били на гости на техен авер в "Овча купел", когато се напили или надрусали и започнали да буйстват, да вандалстват и да чупят мебели в чуждото жилище. Човекът се обадил на полицията й двамата хулигани били арестувани.

Жана отдавна е сама, тя от години няма приятел, но и кой ли би изтърпял подобни изцепки, ако не е същият като нея. Не се грижи и за сина си Леон, който вече е на 18 години, но отдавна живее в чужбина при баща си. Детето бе дадено на него, заради проблемите на Бергендорф с дрогата и алкохола.

Отдавна Жана се прехранва като пее буквално за жълти стотинки по долнопробни кръчми, а изкараното харчи предимно за пиячка и опиати.

Източник: Crimesbg.com