Кали не крие огромната си болка от загубата на родителя си!

Певицата Кали е една от най-обсъжданите в Къщата на Вип Брадър. Някои я харесват, други не могат да я понасят, обвинявайки я в лицемерие и поведение на застаряваща чистачка. Всички съквартиранти обаче останаха безмълвни пред трагедията на Кали, след като разбраха, че тя е изгубила татко си само преди по-малко от 2 месеца.

Бащата на Кали губи битката с рака, макар че певицата е била плътно до него и му е помагала с всичко необходимо, за да се справи с болестта. Веднъж дори той изпада в ремисия, което страшно много радва Кали и й вдъхва надежда, че баща й ще живее. Но уви...

[caption id="attachment_327827" align="alignright" width="300"]Кали Кали признава, че смъртта на баща й я е сринала психически[/caption]

Истината обаче, която малко хора знаят е, че Кали и баща й се срещат отново след дълги години на раздяла. Те не са контактували цели 30 години, а биологичният й родител на практика не се е интересувал от нея. Кали била още много малко дете, когато татко й се изнесъл от дома и престанал да се интересува от нея и от майка й.

Самата Кали разкрива, че е плакала горко стотици пъти, когато още е била дете и че липсата на баща й се е отразила силно в живота й и в общуването с мъжете. Какво било учудването й, когато един ден той лично я потърсил и направил връзка с нея. Но не, за да я види и да се извини, а за да й съобщи, че страда от левкемия и да потърси помощ от нея.

"Кали е сериозен човек и отговорен, въпреки проблемите й с мъжете и редицата пропилени връзки. Тя е добър човек и въпреки че беше адски обидена на баща си, който я отстрани от живота си с лека ръка, тя реши да му помогне. Отвърна на молбата му и пръсна сума пари за лечението му и химиотерапиите, някои от които бяха правени в чуждестранни клиники", разказват познати на Кали.

Самата Кали признава, че през последните дни от живота му, баща й е бил настанен с болница, а тя не се е отделяла от леглото му. Днес, когато вече го няма, той не спирал да й се присънва - дори в Къщата на Вип Брадър. А според Кали това е неговият начин да й покаже, че съжалява за постъпката си и да я помоли за прошка.

Тя признава, че страда много, а кончината на родителя й я съсипала, защото не успяла да го опознае.