Ужас и безумие! Това вече е шизофрения! - тези и други коментари на потребители заляха мрежата днес, когато се разбра, че... о, чудо невиждано - Мария се гушнала с Миро Дзвера. Не, не си правим нелепа шега, истина е.

След като орева орталъка, изтри всичките си спомени с Мирослав Соколов, че и се юрна да разправя в национален ефир пред Мон Дьо как с брака й е свършено и какъв "идиот" бил мъжът й, Мара Отварачката пак се върна при него. И това ако не е неадекватност, какво е?!

Преди ден двамата били засечени из дъждовната столица, докато пътували с колата, а миньончето чалгаджийско се хилело като "зелка" на благоверния си. Е, не може да има чак такава тъпотия, не може...

"Тая жена показва все повече, че не е у ред. Ами мълчи си, ма, трай си! Като знаеш, че пак ще му клекнеш и ще станеш за резил и на гаргите, не ходи по телевизии да дрънкаш глупости. Събрали се били, смях! Те и циганите в махалите нямат чак такива "цигански истории", коментират потребители в нета.

А дори близки на Мария били убедени, че е минала всички граници в излагацията и я съветвали да се "скрие" в "миша дупка" за известно време, че барем хората забравят резила й.

Източник: Crimesbg.com