Щерката на Гала - Мари Будева съсипана от внезапната и неочаквана истина за майка си!

Страшна драма се разигра в семейството на водещата на "На кафе" Гала, истината за която буквално срина 18-годишната й дъщеря Мари Будева. Само преди две седмици Гала и Мари гостуваха в предаването на Сашо Диков, където младото момиче успя да грабне сърцата на зрителите със своята непринуденост, скромност и завидна интелигентност.

Най-силно впечатление обаче направи безкрайната й привързаност и любов към Гала, чието най-голямо богатство безспорно е Мари. За жалост обаче трус разтърси семейството им, а момичето не може да повярва на ушите си, след разкритията, които излязоха в родната преса за собствената й майка.

[caption id="attachment_338152" align="alignright" width="300"]Гала Гала и тайните от миналото й сринаха скромната Мари[/caption]

Стара познайница на Гала реши, че няма по-редно нещо от това да извади на показ кирливите ризи на бившата си колежка от университета. И взриви медиите с разкритието, че през целия си живот Гала е имала връзки само с женени мъже като е разбила не едно семейство.

Първият, чиито брак Гала унищожила, се казва Марио Матев - художник от Пловдив, който бил състудент на русокосата водеща, съобщава вестник "Уикенд". Двамата с Гала имали наистина бурна връзка, а чаровната блондинка бързо успяла така да влезе под кожата му, че не след дълго той изоставил съпругата си, за да гради бъдеще с Гала.

Бъдеще, което обаче само след няколко почивки на морето, водещата сама обрекла на провал. Гала зарязала пловдивчанина заради друг свой колега, отново художник и отново семеен. Този път обаче зографът си имал не само жена, но и дете. Разбира се, ги зарязал, месеци преди Гала да зареже него, заради голямата си любов - актьорът Димитър Горанов.

"Не знаехме защо се получава така, но Гала си спечели името на разбивачка на семейства. Как един от любимите й не се оказа свободен и ерген. Ходеше, където ходеше и все на женени попадаше. Така беше и с Димитър Горанов, така беше и с Константин Будев - таткото на Мари, с когото Гала тръгна след Горанов. Тя просто си подбираше мъжете според имиджа им и възможността да помогнат на кариерата й", разказва старата познайница на Гала.

За никого не е тайна, че водещата е втората съпруга на Константин Будев, който преди нея бил щастливо женен с малка дъщеря - сестричката на Мари Будева. Щом Гала забременяла обаче, Косьо последвал примера на предходниците си и без да се замисли, разтрогнал брака си.

Излишно е да споменаваме и последният мъж в живота на Гала - далеч по-младият от нея Стефан, с когото тя живее на семейни начала от девет години. Както отдавна е известно на всички, Стефан на свой ред разплака съпруга и невръстно дете, за да се отдаде на романса си с водещата.

Кирливите ризи на Гала, които бяха извадени на показ обаче, са на път тотално да разбият живота и представите на крехката Мари Будева, която винаги е признавала, че приема много лично всички неща, които медиите пишат за майка й. Единственото, което остава на младото момиче е, да се надява, че фактите, в които се кълне не един стар познат на Гала, са поредния кьорфишек.