Чаровникът е наранен жестоко!

Жестоко наранен е любимецът от Вип Брадър Пламен Медаров. Привидно най-големият непукист от Къщата на Виповете получи тежък удар, който го съкруши.

След като Пламен с лека ръка отхвърли чувствата на влюбената в него поп певица Йоана, той самият се превърна в жертва на любовта, само че от Ирина Флорин. Този път той тичаше след нея, а тя се отдръпна. Нещо повече - за всички стана ясно, че певицата още не може да забрави голямата си тръпка в лицето на телевизионния лидер Кеворк Кеворкян.

plamenВ скорошно интервю Ирина призна за всички качества на Кеворк, които се мъчи, но още не може да открие в новите мъже в живота си. Действително интелигентността, ерудицията и опита на арменеца не се срещат под път и над път, и макар че се разтушава в прегръдките на различни младоци, сърцето на Флорин е празно.

Фактът извадил от равновесие Медаров, който след края на Вип Брадър се старае да прекарва колкото се може повече време в компанията на Ирина и не крие трепетите си по нея.

Не само разликата в годините, но и в интелекта обаче дават да се разбере, че между тях едва ли ще се получи нещо повече от добро приятелство и може би кратка заигравка.

Единствената, която е доволна в случая, е именно Йоана. Според запознати блондинката доволно потрива ръце и се чувства възмездена заради подигравателното отношение на Пламен към нея.