Красивата Теодора буквално "бърка в здравето" на чалгаджийката!

Най-големият кошмар в живота на Райна, поне засега, се казва Теодора. Привидно никому неизвестното момиче трови здравето на певицата и не с това, че е красива. Чарът и обаянието на девойката е факт, но красиви момичета у нас, колкото щеш.

Теди е любимата жена на този, на когото Райна сериозно е хвърлила око, а именно фитнес инструктора Станислав Илиев - Финдо, с когото вече месец дели един покрив в Къщата на Биг Брадър.

teodoraРайна открито си призна, че започва да се влюбва в хубавеца, а очите й светват винаги, щом той се навърти около нея. Всички съквартиранти са наясно със сигналите, които Пилето му изпраща, но повечето от тях гледат на това с присмех.

Защото знаят какво изпитва Финдо към приятелката си и че в никакъв случай не би я оставил за някоя друга, пък дори и за по-известната Райна. Самата Райна обаче няма представа от дълбочината на връзката между двамата и продължава да таи празни надежди.

След като шоуто приключи идния понеделник обаче, певицата ще може да се срещне очи в очи със съперницата, която няма начин да надвие.