Ели Гигова е най-тихата в Къщата на Вип Брадър, но крие своите тайни!

Милионерската наследница Ели Гигова безспорно е една от най-тихите и кротки съквартиранти в Къщата на Вип Брадър. Щерката на оръжейния бос никога досега не е влизала в разпри и интриги, а поведението й е на едно съвсем нормално, интелигентно и разумно момиче.

Оказа се обаче, че и Ели Гигова има своите тъмни тайни в миналото и неща, с които не се гордее. Красивата брюнетка е била измъчвана от порок, от който не е можела да се отърве дълго време - а именно страстта към хазарта. Ели Гигова пръснала над 20 000 лева от парите на татко си за залагания за футболни мачове, съобщава вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_326639" align="alignright" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова много трудно успяла да се измъкне от лапите на опасния порок[/caption]

Самата Ели Гигова разкрила пред свои приятели, че още от малка се увличала страшно много по футбола и умирала от яд, когато не може да познае резултата от даден мач. На няколко пъти й се случило да разгадае финала на срещите, което я подтигнало към залаганията. Скоро обаче осъзнала, че не я бива в "ясновидските" пророчества и започнала да губи, вместо да печели.

"Не исках да повярвам, че не мога да предскажа развръзката на срещи на любимите си отбори и се заинатих страшно. Колкото повече губех, толкова повече се нахъсвах да продължа и да опитам отново. Докато се осъзная, вече бях профукала 20 000 лева от парите на баща си. Единствено благодарение на помощта на своите най-близки приятели успях да се откъсна от тази зи мания, но вярвайте ми, беше най-трудното нещо в живота ми", споделя пред познати Ели Гигова.

Тъкмо манията й към залагания била и причината тя да замине да работи в Брюксел, където изкарала пари и върнала дълга си към родителите си. Работата я накарала да се осъзнае и да се превърне в чисто нов човек.

Оттам нататък Ели Гигова не само, че не е залагала нито веднъж, но всячески избягва каквито и да било басове, облози и прочие, тъй като твърдо вярва, че това е болест, която лесно може да бъде прихваната, но много трудно излекувана.