Когато лъжеш е добре да използваш мозъка си. Всъщност е задължително - особено, когато лъжеш! Този път Мария доказа, че сивото й вещество не е особено развито като се опита да пробута толкова брутална и очевидна измислица, че свят да ти се завие.

Мара Отварачката се похвали, че носи чанта за... Седнете да не паднете - 50 бона в евро. Което ще рече точно 100 000 лева. За чанта! На Мария! На Мария за чанта!...

Сигурно вече сте се хванали за коремите, превивайки се от смях и то не, защото подобни чантета не съществуват. Разбира се, че съществуват. Има чантички и за милиони и това го знае всеки. Но наша Мара, която навремето рева, че бившият й Християн Гущеров не й оставил барем една кола, за да се придвижва, а настоящият й Миро Дзвера не я е набутал да живее в палат... само може да гледа такива чанти по интернет.

"Хайде да не се лъжем. Чантите и дрешките на Мария, най-скъпите от тях, да са по 5-10 бона, което също си е глезотия и не е никак малко, предвид положението в държавата. Но 100 бона за чанта на тая заралийка няма да даде и Бил Гейтс, камо ли някой роден калтак", хилят се в нета.

И без много да се замислиш, ще разбереш, че са напълно прави.

Източник: Crimesbg.com