Жени Калканджиева и Тачо се разделят окончателно, скандалът е крещящ!

Още не са минали и две седмици, откакто съквартирантите влязоха в Къщата на Вип Брадър, а скандалите се изливат в по-голямо количество и от тазгодишните порои. Със сигурност първенци в истерията са Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов - Тачо, които се съгласиха на участие уж, за да си оправят взаимоотношенията и разклатения брак. Любовницата на Тачо - Зорница Линдарева обаче се оказа най-малкият им проблем.

[caption id="attachment_326343" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо шокираха всички с публичния си крах[/caption]

Днес всички в Къщата притихнаха от ужас, след като крясъците на Жени Калканджиева и Тачо огласиха помещението. А думите и истината, които двамата избълваха, оставиха всички с отворени усти. "Какъв си ти, бе?! Какво искаш?! Искаш да ме загубиш ли?", викаше в пристъп на истерия Жени Калканджиева към Тачо.

Който вместо да се опита да я успокои или просто да я прегърне, я погледна най-невъзмутимо в очите и с леден тон изсъска: "Отдавна вече съм те изгубил. Ти мен обаче също!". Истината, която двамата признаха на висок тон, ошашави съквартирантите. Повечето от които предпочетоха тактично да се оттеглят встрани и да не се намесват в пререканията на Жени Калканджиева и Тачо, превърнали се в ежедневие.

Близки до двамата обаче са категорични, че Вип Брадър е краят за тяхното семейство, което рухна пред очите на цялата страна. Припомняме, че снощи Жени Калканджиева направи непростимото, унижавайки Тачо пред зрителите с думите, че не той нея, а тя него "оправя", защото го издържа.

"Това, което изрече Жени Калканджиева бе най-фаталната й грешка. Никой мъж, дори най-големият цървул, не би позволил да потъпкват егото и достойнството му и да го подиграват по начина, по който Жени Калканджиева подигра Тачо. А после нека се чуди защо й е изневерил и какво е намерил в Зорница Линдарева. Тя му е дала най-важното - респект, обич и уважение, дори и да й се смеем и обсъждаме", коментират приятели на Тачо из светските среди на столицата.

Целият крах между Жени Калканджиева и Тачо, както и още куп изблици, породени от първите номинации очи в очи, ще видим тази вечер в поредния епизод на Вип Брадър по Нова телевизия.