От известно време насам няма последовател на Мария, който да не е забелязал и да не е коментирал драстичната промяна в тялото й. Дребната заралийка никога не е била пълна, но и никога не е изглеждала като изсушено от глад сомалийче.

От месеци тя буквално се топи пред очите ни, а феновете й не крият страха си, че е развила хранително разстройство. След последните й снимки снощи я оприличиха не на жена, а на джудже или на недоразвито детенце, толкова съсухрена и кльощава е станала.

Стрес превърна Мария в живи мощи: Знае, че Миро си има любовница, но не гъква, за да не й спре кранчето! (СНИМКИ)

Е, оказа се, че това си има причина и тя се казва Миро Дзвера. Но не скандалите предизвикват този стрес и липса на апетит у Мара Отварачката, а знанието, че съпругът й кръшка. Да, разбира се, сега е нормално да си кажем - ами да, той изневери на бившата си с Мария, да не си мисли, че с нея ще е по-различно... Ами не, не е по-различно.

Стрес превърна Мария в живи мощи: Знае, че Миро си има любовница, но не гъква, за да не й спре кранчето! (СНИМКИ) - Снимка 2

Близки до Соколов разказаха, че от около три месеца насам той си имал "официална" любовница - разбирайте жена, с която се среща периодично, а не само за тек-два. Именно това разяждало мислите на Мария, която се бояла да не би Миро да я зареже заради другата и парите да потекат към нея.

"Мария винаги е била наясно, че Миро хойка, но когато това е за по една нощ с някакви мурви, не й дремеше. Една връзка, която може да се превърне в сериозна обаче, е заплаха за нея и тя го знае отлично", казват източниците.