Думите, изречени лично от устата на Ивайла Бакалова предизвикаха смут!

Бившата Мис България Ивайла Бакалова се нарани сериозно при инцидент в "Къртицата". Заради травмата на крака си тя претърпя тежка операция в "Пирогов", а според лекарите може да се наложи и втора хирургична намеса. Още по-страшно обаче се оказа разкритието на Ивайла Бакалова, което хвърли всички в шах.

Стана ясно, че още в началото на "Къртицата" Ивайла Бакалова е заявила открито на участниците, както и на продуцентите Иван и Андрей, че в този сезон на шоуто ще има инциденти и със сигурност поне два счупени крака. Да, това са думи, изречени лично от устата на Ивайла Бакалова, както днес и самият Иван Христов призна.

[caption id="attachment_315320" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова е разкрила още в началото, че в "Къртицата" ще има два инцидента[/caption]

Ивайла Бакалова няма претенции за ясновидка, но знаела какво ще се случи от хороскопа, който й бил направен дни, преди да влезе в "Къртицата". Единственото, което не е могла да знае е, че единият от двата потрошени крайника, ще е нейният, научи Kliuki.bg.

В действителност разкритието на Ивайла Бакалова се оказа абсолютно вярно като в самия старт на риалити формата Стоян счупи крака си. А ето, че вторият крайник, дал фира, е на самата Ивайла Бакалова. Още не се знае при кого точно е ходила Ивайла Бакалова за хороскопа си, но определено астрологът си го бива, шушукат в "Къртицата".

Според Иван Христов, Ивайла Бакалова няма никаква вина за тежкия инцидент, който е претърпяла, а ако изобщо може да се търси някаква отговорност, то тя е на самата продукция и най-вече на лошия късмет.

Иван отрече твърденията, че състоянието на Ивайла Бакалова продължава да е сериозно, а коляното й е буквално раздробено на части и обясни, че тя се чувства по-добре след успешната операция. Най-малко месец и половина обаче Ивайла Бакалова няма да може да стъпва на крака си до пълното му възстановяване.