Да живее силиконът - това скандират хиляди гърли у нас, но особено благодарна за появата му трябва да е Мария. На заралийката комай само той й остана, за да може поне малко от малко да прилича на нормална за годините си жена.

И не, проблемът не е в дребния ръст на Мария, а в телосложението й, което все повече прилича на недоразвито дете. Мара Отварачката е над 40 лазарника, но явно постоянно е на диети или направо гладува, защото е анорексична.

Страшно: Мария се съблече и показа тяло на недоразвито дете! (гледката е шокираща - СНИМКИ)

Преди ден тя показа поредните си снимки по бански от почивката с бияча Мирослав Соколов в Гърция и гледката ужаси мнозина. Да, Мария винаги е била слаба, но преди поне имаше форми, имаше месце. Сега буквално няма нищо, а от позата, която е заела на една от снимките, разкрачена върху надуваем крокодил, изглежда като манекен на Бухенвалд.

Страшно: Мария се съблече и показа тяло на недоразвито дете! (гледката е шокираща - СНИМКИ) - Снимка 2

"Марче, ако не бяха тия две кълба силикон, на човек нямаше за мязаш. Не си бедна ма, душко, вземи хапвай нормално. А тоя Миро Дзвера какво го кефи да си ляга с теб, не знам. То кокали, бате! Кокали, кожа и сухожилия - ужас. Никакви форми, нищо апетитно", коментират непознати мъже в нета.

Явно обаче Мария се харесва така и не само се харесва, но и се стреми да става все по-мършава. Което, от един момент нататък, показва признаци на хранително разстройство.