Мария е анорексичка - това страховито, но реалистично предположение се завъртя в мрежата след последните снимки на чалга дивата. Каквото и да е правила Мара Отварачката, каквито и безумни, и фотошопирани кадри да е пускала, такова нещо не е било.

А и кой адекватен човек ще се стреми да обрисува себе си в такава плашеща светлина, ако използва фотошоп. Явно истината е притеснителна и Мария трябва да се вземе спешно в ръце.

Страшни СНИМКИ на Мария ужасиха мрежата: Певицата прегърбена и изкривена от слабост, едва се държи на краката си! (ВИЖ ТУК)

Не знаем за вас, но на нас тези кадри ни действат като гръм. Вижте тялото на Мария, вижте стойката й и това, че едва стои на краката си от слабост. А краката й - хубаво се вгледайте и споделете дали виждате по тях нещо друго, освен кости.

Страшни СНИМКИ на Мария ужасиха мрежата: Певицата прегърбена и изкривена от слабост, едва се държи на краката си! (ВИЖ ТУК) - Снимка 2

Съпругата на Миро Дзвера е така болезнено кльощава, че самата й стойка е прегърбена, сякаш немощна. Някои я сравниха с нагиздено сомалийче, което не е яло със седмици, но пък са го облекли хубавичко...

Дали това се дължи на някаква мания на певицата за хубаво тяло, или е резултат от "прекрасните" й отношения с Мирослав Соколов, не е ясно, но повече клоним към второто.

Защото не е лесно да се правиш на щастлива и обичана от мъж, който гледа на теб като на платена собственост, държи се като говедо и не се колебае да те овика и ошамари при всяка твоя "стъпка накриво".