Те са заедно от осем години и досега поне, се кълняха в чувствата си един към друг. Рая Пеева и Явор Бахаров успяха да преодолеят редица трудности и препятствия помежду си, причинени до голяма степен от агресивния и откровено калпав нрав на актьора.

Малкият брат на Захари Бахаров се лекуваше не само от проблемите си с гнева, но и от тези с алкохола и с дрогата, с каквато бе залавян и от полицията. Всичко това Рая успя да прости, разбере и преодолее, но ето, че днес съдбата на връзката им е поставена на карта.

Страшен шамар за Явор Бахаров! Натиска Рая Пеева за дете, но тя го смаза: Няма да раждам от теб!

От много време насам Явор натискал Рая за бебе и считал, че едно дете е това, което му липсва и което ще го укроти, ще го вкара в правия път. С настъпването на Новата година Рая и Явор излетяха за Барселона, където Бахаров се надявал да заченат и бъдещото си потомство, но...

Страшен шамар за Явор Бахаров! Натиска Рая Пеева за дете, но тя го смаза: Няма да раждам от теб! - Снимка 2

Но Пеева твърдо отказала, разкриха близки до обкръжението им хора. Актрисата и бивша водеща в Би Ти Ви била категорична, че й е още рано за бебе и не искала и да чуе. Работата, развитието, а и животът я искали и не се виждала като родител. А и се чудела дали изобщо да ражда от Явор, предвид лошия му характер и гените, които да се предадат на детето й.

Страшен шамар за Явор Бахаров! Натиска Рая Пеева за дете, но тя го смаза: Няма да раждам от теб! - Снимка 3

"Тя го обича с някакъв странен вид страст и любов, но не иска да ражда от него", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com