Безспорно Григор Димитров е тенисист номер едно у нас

Българският спортист солидно напълни сметката си от последното си участие в турнира в Париж. Въпреки че не успя да срази големия Новак Джокович, той спечели тлъста сума от участието си в състезанието.

Мастърс турнирът в столицата на любовта му напомпа джоба със солидните три милиона долара. Това обаче са само парите от наградните фондове. Има и още приходи от различни хонорари от участие, бизнес инициативи, както и от някои договори със спонсори.

Така хасковлията се превръща в един от най-богатите тенис играчи, като от началото на кариерата си е натрупал над 25 милиона в зелено.

Освен виртуоз на корта, Григор Димитров се спряга и за Казанова в света на белия спорт. През леглото му са минали все елитни световно известни мадами, като последната му заигравка бе с румънския модел и актриса Мадалина Генеа.Разделиха се, защото пищната мадама го обвини, че не може да бъде верен.

Сега Григор Димитров разкри, че след напрегнатия сезон на корта си е в родния град Хасково. За това се похвали самия той, само че феновете му са разочаровани. Защото за пореден път спортистът няма да участва в „София Оупън“.Дали заради несъгласието с процесите, които се случват с българската федерация по тенис или заради пари, но истината е такава. Гришо е дошъл в България само, за да изпълнява обещани рекламни договорки.

Източник: 7 дни спорт