Преслава прекали с много неща и стигна дотам, жалко!

Извънредната новина обиколи България преди по-малко от час, а фенове изпаднаха в истеричен плач за любимката си. Преслава е била транспортирана по спешност в болница, след като сърдечният й ритъм е бил неуловим от лекарите - това разкриха самите те пред репортери.

Преслава е получила внезапен припадък по време на нощното си участие в Пловдив. Открили я паднала на пода в тоалетната и не можело да се разбере дали диша, пулсът й бил почти изчезнал.

preslava1Управителите на заведението веднага се обърнали към Спешна помощ, а охраната помогнала да бъде изблъскана тълпата около певицата, за да не спира въздуха й. Лекарите дошли бързо и моментално я качили на носилка, а оттам в линейката.

За огромно щастие, успели да спасят живота й, но самите те признават, че състоянието, в което са я открили, било доста опасно, пише Хотарена.нет.

Собственици на нощни клубове пък разказват, че това не е първият такъв случай. Преслава е имала няколко колапса откакто драстично намали килограмите си и направо се стопи.

А освен всичко това, тя допълнително съсипвала тялото си с различни забранени вещества, които да я държат в кондиция, защото не спяла повече от 2-3 часа на денонощие.

Ако съдим по това, притесненията за здравето й са сериозни и твърде основателни.