Жените са коварни  шафр@нтии!

Скандалът се разраства и насилието е обхванало и горните етажи на властта

Вълна от възмущения заля мрежата, след още скандални чатове на съдия от Софийския районен съд- д-р Васил Петров  и математик от БАН-Радослав Марков. И двамата скочиха в защита на Гошо Колача, обезобразил и издевателствал над 18-годишната Дебора.А чатовете им са повече от скандални.

Софийски съдия и математик от БАН , защитили Гошо Колача: Жените са коварни  шафр@нтии!(Скандални чатове)

"Жените са коварни! И разбирам защо жените са възмутени от това, че насилник бил пуснат на свобода - всяка жена се преживява като потенциална жертва. Но много от делата за домашно насилие са образувани, за да се тормози ответникът и за да се отдалечава детето..", пише в профила си софийския съдия Петров.

Софийски съдия и математик от БАН , защитили Гошо Колача: Жените са коварни  шафр@нтии!(Скандални чатове) - Снимка 2

"Шафрантията може да си ходи, където иска, може да се оплющи с целия град, а аз само да кимам недоволно отстрани? Като изчезнат шафрантиите, ще изчезнат и насилниците. Такава е мъжката природа от 10 000 години и няма да се промени ", пък написа математикът от БАН Радослав Марков отново в мрежата.

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло", завършва друг свой коментар математикът, споменавайки ножове, остригване и куфари в река.

От БАН се разграничиха от скандалните думи на служителя си и от вчера той е уволнен.