След жестокия скандал, за който се разбра едва вчера, Мария потвърди, че е станала жертва на домашно насилие. Пред Нова  тв тя смотолеви  само едно „Добре съм”.

Снощи научихме, че съдът е наложил на арестуваният побойник , който бе задържан за 72 часа домашен арест и го обвини в заплаха за убийство и нанасяне на телесна повреда от средно естество.

Магистратите взеха решение съдебното заседание да е на закрити врата, съобразявайки с личната неприкосновеност на съпрузите. След дълго съвещание  съдът не уважи претенцията на прокуратурата да задържи за постоянно лихваря Соколов и трети съпруг на фолкаджийката, а му наложи домашен арест.

Междувременно обаче Мария е изтрила всички фотоси от Инстаграма, на които е в компанията на половинката си. Премахнала е и емотикона с халката, която украсяваше профила й и по всичко личи, че се готви за развод. Но след драмата някои подозират, че тя ще се смили над насилника си и отново си го прибере.

А феновете съжалиха любимката си: „Позор за този мъж, който е посегнал на тая крехка жена!”, „Няма жена , която да заслужава това, не я харесвам, нито я слушам, но е жалко, че изпада в такава ситуация.”

Има  такива, които обвиняват и Мария:”Как не си намери един скромен и добър мъж, ами все ламти за пари и лукс. Не че заслужава такова отношение, но може би вината е и в нея.Но проблемите не се решават с бой”, вълнуват се хората в социалната мрежа.