След жестокия скандал, за който се разбра едва вчера, Мария потвърди, че е станала жертва на домашно насилие. Пред Нова  тв тя смотолеви  само едно „Добре съм”.

Снощи научихме, че съдът е наложил на арестуваният побойник , който бе задържан за 72 часа домашен арест и го обвини в заплаха за убийство и нанасяне на телесна повреда от средно естество.

След домашния арест за Миро Дзвера фолкаджийката пред дилема (Мария се чуди да зареже ли ревнивеца или да му прости)

Магистратите взеха решение съдебното заседание да е на закрити врата, съобразявайки с личната неприкосновеност на съпрузите. След дълго съвещание  съдът не уважи претенцията на прокуратурата да задържи за постоянно лихваря Соколов и трети съпруг на фолкаджийката, а му наложи домашен арест.

Междувременно обаче Мария е изтрила всички фотоси от Инстаграма, на които е в компанията на половинката си. Премахнала е и емотикона с халката, която украсяваше профила й и по всичко личи, че се готви за развод. Но след драмата някои подозират, че тя ще се смили над насилника си и отново си го прибере.

А феновете съжалиха любимката си: „Позор за този мъж, който е посегнал на тая крехка жена!”, „Няма жена , която да заслужава това, не я харесвам, нито я слушам, но е жалко, че изпада в такава ситуация.”

Има  такива, които обвиняват и Мария:”Как не си намери един скромен и добър мъж, ами все ламти за пари и лукс. Не че заслужава такова отношение, но може би вината е и в нея.Но проблемите не се решават с бой”, вълнуват се хората в социалната мрежа.