Анелия чака Жоро Инкасото да излезе от затвора, той й обещава парите!

Скандалното разкритие за Анелия и Жоро Инкасото хвърли в шок цялата страна. Оказа се, че певицата и култовия обирджия от Пловдив са имали страстна връзка, която продължава и до днес. Това сензационно откритие направи вестник "Всеки ден", след факти, предоставени от достоверни източници.

Припомняме, че през 2012-та година Георги Енев, или Жоро Инкасото, нападна и задигна 1,5 милиона лева от инкасо автомобил. В момента той излежава 12-годишна присъда, но парите, които открадна така и не бяха открити. Въпреки че наказанието му можеше да бъде намалено ако издаде скривалището си, Жоро Инкасото не проговори. Защото в писмо до Анелия наскоро той отново й обещава някой ден двамата да бъдат по-зрели, но и много богати заедно.

[caption id="attachment_322809" align="alignright" width="300"]Анелия Анелия е голямата любов на Жоро Инкасото, това призна самият той[/caption]

Връзката на Анелия и Жоро Инкасото започва, когато той е още рейнджър и двамата се запознават на нейно участие в Пловдив. Тя веднага харесва симпатичния и внушителен военен с униформа, а той е запленен от нея още от преди. След кратка свалка двамата се оттеглят в хотел и оттогава отношенията им стават все по-близки.

"Георги Енев още не беше извършил обира, но пак имаше пари. Родителите му са богати, а и той печелеше отлично от мисията си в Афганистан. Затова можеше да си позволи да води Анелия в скъпи хотели и ресторанти в Стария град на Филибето. На всяко нейно участие под тепетата те се срещаха и прекарваха отлично заедно", разкриват свидетели пред столичния ежедневник.

В един момент обаче пътищата им поели в различни посоки, като Жоро Инкасото се заел да си гледа семейството, а Анелия работата и поредното гадже. Двамата обаче никога не прекъснали контактите си изцяло, а Георги Енев продължава да твърди, че Анелия му е голямата любов.

Самата Анелия често пише писма до затвора в Пловдив, на които Енев отговарял, че някой ден ще излезе оттам и двамата с нея ще бъдат вече улегнали, но богати и щастливи. Дали пък от тази любов няма да се родят съвременните Бони и Клайд, пък макар и в доста по-различен вариант, чудят се запознати.