Не е за вярване, че "влюбен" мъж би направил това!

Мира Радева за пореден път е в шок! Този път обаче с пълно право. Тъй като любимият й Иво й нанесе съкрушителен удар. В Къщата на Вип Брадър социоложката не спираше да повтаря в несвяст пред останалите какъв невероятен мъж бил Иво и колко я обичал.

Постъпката му обаче отговаря на всичко друго, но не и на "влюбен" мъж и това би го проумяло дори дете идиотче. Но не и хлътналата Мира. Нещо повече - тя дори се е решила на опасна стъпка, само за да угоди на партньора си.

miraОказа се, че Иво е изявил претенции към визията на Радева. Той не спирал да натяква факта, че е по-млад от нея и все по-често влизал в дълги монолози относно външния вид на жените. И не пропускал да я жегне на тема нос, знаейки, че точно тази част от себе си Мира презира от малка.

Затова социоложката решила на дърти години да се подложи на хирургическа интервенция за промяна на носа като щяла да даде целия хонорар от Вип Брадър на онзи пластичен хирург, който промени фейса й до неузнаваемост.

Лекари обаче са категорични, че това е една от най-рисковите и сложни операции, затова човек трябва да бъде много внимателен в чии ръце се оставя.

А може би е време Мира да се запита струва ли си всичко това? И на какво още би се подложила после, ако на капризния Ивчо му щукне поредната идея?! Не е ли далеч по-лесно вместо носа, да смениш партньора, питат се близки до социоложката...