Конфликтът между Мира и Станка се оказа много по-дълбок

Единственият човек, който не бе прегърнат от Станка Златева при коронясването и във "ВИП Брадър", се казва Мира Радева. Спортистката само стисна ръката на социоложката, докато другите бяха прегърнати и разцелувани от нея. Причината е във враждата между двете по време на шоуто. Вражда, която остана и след края на риалити предаването.

Станка намрази посмъртно Мира заради нейните думи, че състезателката по борба не иска брак, а само се преструва. Освен това, социоложката обиди жестоко Златева, хвърляйки и в лицето думите за липсата на всякаква женственост у нея, защото се обличала като мъж.

[caption id="attachment_302214" align="alignright" width="300"]Stanka-mrazi-Mira Станка Златева дълбоко наранена от думите на Мира Радева[/caption]

Всъщност обаче дързостта на Мира Радева е стигнала много по-далеч. Lifestylebg.com пише, че тя е казала на Станка нещо наистина шокиращо. Социоложката и съобщила, че за да открие щастието,  трябва да преоткрие своята сексуалност, намеквайки за обратни наклонности на спортистката. Това обаче не е било излъчено в телевизионния ефир, за да не бъде злепоставяна шампионката.

Двете се ненавиждат и извън "ВИП Брадър". Мира се опита да вкара интрига, разкривайки за счупения си нос от Станка, макар че всичко е било неволно. Златева пък мрази блондинката и за нея казва, че това е човек, който не желае никога повече да среща в живота си.