Банкерката на Мартин Петров крояла пъклени планове!Бившата банкерка на Мартин Петров,

която го ужили с милиони, имала намерение да отвори бардак с парите му. Ирина Аткова, завлякла с десетки хиляди и други известни личности, планирала да навлезе в сенчестия бизнес. [caption id="attachment_422361" align="alignright" width="300"]Мартин Петров Банкерката на Мартин Петров искала да отваря бардак с откраднатото[/caption]

За скандалните бизнес планове на екс банкерката разкрива друг неин клиент, който обаче остава анонимен, пише вестник „България днес”. По думите му, тя дори го навивала да й предостави дома си в Божурище, за да го превърнат в публичен дом.

Както е известно, името на Ирина Аткова нашумя, след като се разбра, че е била личен банкер на футболиста Мартин Петров. И в продължение на години е теглила от сметките му средства в размер на 3,8 млн. лева. Бившият национал подаде сигнал до прокуратурата няколко месеца по-късно. В него футболистът описва как без негово знание са се извършвали преводи, а Аткова е уволнена. След това тя изчезва безследно през лятото на 2017 като се смята, че се укрива в Кипър. Където се опитвала да си намери работа като администратор или преводач в хотел. Нови улики разкриват още, как Ирина Аткова имала намерение да навлезе и в тъмния и сенчест бизнес на сутеньорство. „Преди две години се запознах с нея”, разкрива източникът на вестника и споделя за намеренията на банкерката и приятелката й Кремена да създадат публичен дом. „Искаха да пращат момичета в Истанбул, за да може тамошните бизнесмени да ги изпапкат”, споделя източникът. Той също е пострадал, но в доста по-малък размер. „Ирина пое ангажимент да се свърже с нейния майстор в масонската ложа, за да представят книгата”, добавя още източникът. „Дадох й 10 екземпляра и около стотина лева, за да организира представянето. Накрая нищо не стана”, казва още той.

Мъжът общува с нея от декември 2016 до март 2017. Приблизително по същото време Аткова убеждава Богдана Карадочева да изтегли пари от банката, за да ги инвестира. Певицата остава с дълг към организацията, а парите изчезват безследно.

„И на мен ми предлагаше, но аз й се изсмях. Искаше да си изтегля парите, а тя да работи като дилър с тях”, споделя още източникът. Баскетболистът Атанас Голомеев също е имал „късмета” да работи с нея. Но успява да спаси парите си. „Мен не успя да завлече, може би защото нямам толкова много пари”, уточнява Голомеев „Предложи ми да инвестирам влога във фонд към банката за период от две години, което и направих. Не съм имал проблеми с нея”, споделя той. Що се отнася до делото на Мартин Петров срещу банката, в която бяха авоарите му, очаква се то да бъде подновено, но и отложено. Причината е обжалване на финансовата институция пред Апелативния съд срещу определение за недопускане на обратен иск срещу едно от дружествата. През които са преточени парите на футболиста.