Мариана Векилска довърши бившия си Симеон Колев

Водещата показа новия си и с това напълно съсипа радиожурналиста.

Журналистката винаги е държала личния си живот далеч от прожекторите.Зза Векилска личното пространство е било от особена важност и тя винаги е спазвало това правило. Сега обаче Векилска не успя да скрие щастието си и лети на крилете на любовта.

Тя показа снимка на мистериозен мъж, но само ръката му. Двамата са били на сватба, като на фотото се вижда, че усмивката не слиза от лицето й. По думите на нейни приятели водещата се чувствала окрилена от новата си тръпка и възнамерявала скоро да го покаже на обществото.

Симеон Колев обаче много страдал, че екс съпругата му е лудо влюбена. Въпреки че са разведени от години и той вече има нова жена до себе си,Мариана Векилска си остава голямата му любов.

След като водещата се изнесе от общия им дом, Симеон страда дълго и дори тръгна на психолог, за да излекува разбитото си сърце и  излезе от дупката.

Тази пролет двамата изпратиха абитуриент, общия си син Момчил, който есента ще е студент в чужбина. Векилска има и по-голяма дъщеря от бившия футболист Георги Донков, който според близките й бил голямата й любов.

Въпреки че името на Мариана Векилска бе замесено през годините в афери с плейбоя на киното, актьора Калин Врачански, както и други известни мъже, тя никога не е признавала за връзките си. Сега обаче била толкова хлътнала, че нямала търпение да покаже любимия си.

Източник: Crimesbg.com